Бални рокли – един различен каталог

Мисля да ви поговоря малко за балните рокли. Първо ще започна от роклята „русалка”. Луди ли сте?! Това беше някаква изчанчена мода отпреди моя бал още, освен това е мега грозно. Прави задника голям, трудно се ходи, няма как да ти се видят обувките за 345 лв от мола и не може да се танцува. Е, ако искате да го играете „препиканото мушкато” на випуска, това е вашата рокля.

Красива бална рокля

Класическата рокля „торта”. Разбирам, че това е вашият ден, я който да се правите на колкото си голяма маймуна искате, но искам само да кажа че е изкуствено, смешно и неудобно.

Едно на ръка, че не може да минеш през почти никоя врата, има недостатъците на „русалката” и няма как да приличате на себе си това чудо.

Средновековна рокля. Не, ти не си принцеса. Няма как да бъдеш и на бала си. Толкова ли е гадно просто да бъдеш себе си.

Бяла рокля. Това е бала ти, не е сватбата, трябва да се прави разлика. Ще има кога да се преструваш на нежна, мила, чиста и неопетнена. Плюс това бялото е символ на девствеността, а всички знаем какво става по баловете, кого мислиш че ще заблудиш? Бялото предизвиква и други асоциации, ако се сетим за някои песни от БГ хип-хопа...

Черна рокля. Да си призная, тези ги харесвам, защото прибират фигурата и дори да си пухкава може да минеш за фина. Само трябва да се внимава с готик нюансите или погребалният аутфит. А да, и гледай да не стане така че всички съученички да сте с черни рокли. Все пак завършвате, това е хубав светъл празник, по-добре избери нещо свежо и младежко, стига си се правила на Мортиша.

Не на роклите фолк дива! Освен ако не си хищна хиена или турбо чалгарка, тогава може. Все пак тук се подкрепя тезата, че човек трябва да е себе си и да не прикрива истинската си същност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *