Банско – първи ден

Ден първи мина добре. Бях на разходка в планината, ядох домашна питка от една баба на манастира св. Панталеймон, изядох 6 малинки и 3 горски ягоди по пътя и бях супер горда, защото другите в групата не се вредиха и за наполовина, но аз си имам набито око за храна.

После се прибрах в хотела и веднага се пуснах по бански към басейна, където плавах като параход по тихия бял Дунав, напред и назад, а накрая прекарах известно време в едно джакузи, което докара сланинките ми до световъртеж.

После стоях на парна баня до припадък и изкарах акъла на един англичанин, който влезе в парната баня и почти седна на корема ми, понеже нишо не се виждаше, а и той, мозъкът, влезе с очила, та после маса време ми се извиняваше. Да ви кажа честно - не беше грозен - нямаше да го върна.

И после направих една сауна ей така - колкото да уплътня време до следващото организирано мероприятие, а именно - танците. В програмата имаме организирани танци, което е много, много лошо, защото мен хич ме няма. Нямам чувство за ритъм, за движение, за грация, за нищо. Мога да подскачам, да си вея ръцете и толкова.

Та сега идва интересната част. Танцувахме... внимание... КЮЧЕК. Аз такова нещо никога не съм танцувала. Никога не съм слушала нарочно, но бях принудена. Преподавателката е една самовлюбена мацка на 35-6 години, която ни връчи по едно ултра кичозно шалче за гъз с парички по него. Някак си го преживях, но после дойде лошата част.

Мацката показваше ново движение на всеки 2 минути и предвид, че другите хора си слушаха чалга редовно, се справяха удивително добре. За разлика от мен. Като схванех движението със задника (онова така характерно тресене), с ръцете започвах да ръкомахам като удавник.

Като схванех ръцете - краката ставаха като на човек изкарал детски паралич поне два пъти. Абе ужасна работа. Накрая мацката просто се отчая и ме остави да се мяткам и треса като риба на сухо и се зае с останалите, далеч по-талантливи кючекчийки.

На всичкото отгоре фитнес инструктора ми реши да дойде при нас, защото си пада по мацката с кючеците и през цялото време се прави на маймуна. Унизително е какво правят мъжете, за да ебат мацка със страхотно тяло. Слага си едно от тия коланчета на главата, клечи се, танцува кючек, оправя ми краката, но най-смущаващото беше, когато се надупих за някакво разтягащо упражнение, включващо тръскане на цици и задник, и инструктора се престори че ме пляска.

Толкова се смутих, изчервих се и изцяло загубих звук и картина и до края на вечерта с въпросния се избягвахме много уморито. Просто не мога да си представя - как ка женен мъж с дете би му хрумнало да напляска свой ученик за шега.

Как да е де. След вечеря учтиво не го поканих с мен и момичето, с което се запознах, на разходка и той още по-учтиво не предложи да дойде. А най-абсурдното беше, когато пред всички му поисках телефона, с идеята, че не ми се спира из планината, да чакам нмего и групата и ако се замотам по пътя да му звънна, а той попита "Личния или служебния" и когато му казах "Дай служебния, ще те търся по служба", той каза "Абе, ето ти личния, за всеки случай". И аз пак се смутих много. Какво да ви кажа - отвикнала съм да флиртувам и да ме свалят. 2,5 години с Мартин си казват думата и тези неща ме уморяват и смущават много повече, отколкото ми вдигат самочувствието и ми доставят удоволствие.

Но си има и забавни моменти. Има едно момиченце от Троян, което и-ка повече от пловдивчани, но и Ъ-ка и у-ка и освен това използва някакви смешни думи. Днес, например каза: "Малииии, нАпълни ми съ ушоту с вудъ, га чи йе биздънну" и аз не можах да се сдържа и се разсмях много нетактично, ама съм си такава. Като мисля нещо за някой - си му го казвам и показвам, а после му гледам физиономията :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *