Моят букет и аз

Любимото цвете, също както и любимата книга, начина на обличане и т.н могат много да разкажат за теб. Но когато твоят любим ти подарява букет, изборът му също не е случаен.

Гладиоли или ириси

Това е силен, енергичен мъж, много амбициозен. По своето естество той, както и всички силни хора, е единак. Той трудно осъществява контакт с хората, и по-особено с жените.

Моят букет

Рози

Класика. Мъжът, който подарява рози е консерватор. Той е активен, уверен в себе си, самолюбив, почто егоцентрик. Той е хедонист, обича осигурения, стабилен живот. Не признава конкуренцията.

Люляк, полски цветя

Последният останал романтик. Сдържан външно, но надарен с богата душевност и голяма гама емоции. Той е с болно самочувствие, затова пък е верен на приятелите си и любимите хора.

Орхидеи или други екзотични цветя

Това е сложен, оригинален характер, с богат вътрешен свят, фантазия, големи очаквания и изисквания. Капризен е, вечно е недоволен от живота - затова пък всички го гледат с възхищение.

Лалета

Човек-загадка, човек-хамелеон. Може да се приспособи към всякакви обстоятелства. Той е гъвкава натура и е надарен с голямо самочувствие!

Едно мнение по „Моят букет и аз

  1. как да си направя блог като твоя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *