Нови изненади в магазини Лидл

Както знаете една от най-известните търговски вериги Лидл стана едно от любимите места за пазаруване на българите. Симпатията към магазина идва най-вече заради големите отстъпки на продуктите, чудесните томболи и изненади.

Пълна кошница от Лидл

Всяка седмица Лидл България предлага промоции на качествени стоки. Може да видите в безплатният Лидл каталог. Намаленията важат както за храни и напитки, така и за всички останали стоки за дома, офиса, вилата и прочие. Днес Лидл ви дава възможност да купувате продукти до 40% намаление и това една истински добра новина за вас.

Актуалната изненада за клиентите е опцията да пазарувате в Лидл и да получите отстъпка при зареждане в Shell. Играта важи от 01.10.2012 до 28.10.2012 година (за съжаление вече не е активна). Ако закупите стоки от Лидл на стойност поне тридесет лева вие ще спечелите възможността да заредите гориво с до шестнадесет стотинки отстъпка. Повече за правилата на играта четете в сайта на хипермаркета или в последният безплатен каталог на Лидл.

Разбира се, очаквайте още много изненади от търговската верига, която все по-трайно се настанява в България и предлага на потребителите перфектно обслужване, висококачествени продукти и голям набор от удобства за всеки клиент. Промоциите, томболите и игрите са само една от причините да се отбиете в магазина.

Наближава зимата а с нея идват коледни и новогодишни празници. Лидл ще останат верни на себе си като ще зарадват хората с много интересни стоки носещи празничния дух. Разбира се лотариите и другите забавления също ще присъстват към програмата, но за всичко това ще трябва да изчакваме още малко.

На всички, които не са посещавали популярния германски хипермаркет, казвам заповядайте, тъй като определено има за какво да се хванете. Достъпните цени, свежите идеи и не на последно място изненадите са тези, които разнообразяват живота на хората и ги карат да пълнят кошниците всеки ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *