5 причини да пазарувате в Кауфланд

Реших да ви представя Кауфланд България и екстрите, които хипермаркета предлага за клиентите си. Безспорно това е един от магазините, в които аз и моето семейство пазаруваме спокойно и сме напълно доволни от отношението на персонала.

Кауфланд

Посещавам много други магазини за хранителни стоки, но само в Кауфланд мога да намеря продуктите, които ми трябват и то на изненадващо ниски цени. Разбира се, всяка седмица преглеждам безплатния каталог Кауфланд и следя новите промоции.

Реших да ви поднеса 5 причини поради, които да пазарувате в Кауфланд, а вие ще решите дали да ги последвате.

1 - Кауфланд е немски магазин държащ на качествените стоки. Всички хранителни продукти, битови стоки, черна и бяла техника и тъй нататък е с проверен произход. Щандовете са грижливо подредени, а хигиената на магазините е абсолютна.

2 - Освен в аспект пазаруване хипермаркетът ни предлага опцията да изпием едно кафе или да обядваме с топло кебапче и хлебче на по-ниски цени. Към всичко това добавяме атракции за децата и безплатен паркинг.

3 – Дисциплината на персонала. За мен тя е от особено важно значение. Касиерите винаги питат клиента дали е доволен от обслужването, а ако чакате повече от 10 минути на касата получавате 1 лев обезщетение. Има и много други фактори, които извисяват персонала и го представят в най-добра светлина.

4 – Промоциите. Те са може би най-важни за клиентите на Кауфланд. Ние можем да взимаме страхотни стоки с 30% до 50% намаление. Всички тях можем да разгледаме в ежеседмичния безплатен каталог на Кауфланд.

5 – Томболите и лотариите. Пет месечната томбола раздала пет леки автомобила Шкода Октавиа е само началото на изненадите от Кауфланд. Какви ли ще бъдат другите неща времето ще го покаже...

Това са личните ми пет причини, за да се насочите към хипермаркет Кауфланд. Сигурен съм, че ще се забавлявате, ако отидете на това място. Желая ви приятно пазаруване и късмет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *