История на магазини Метро Кеш & Кери

За пръв път магазини Метро се зараждат в Германия като дават един чудесен старт на търговски вериги за продажба на стоки на едро. Голямата компания отваря врати в Дюселдорф като за основател бива посочен професор Ото Бейзхайм.

Магазин Метро

Първия склад за продажба на едро бива именуван „Метро Кеш & Кери” като по-късно марката става популярна в различни точки на континентите Азия и Европа. Привлечени са и многобройни инвеститори, които повдигат нивото на веригата и го слагат на най-челни позиции спрямо конкуренцията.

Магазини Метро България

Днес българите могат да посещават популярната търговска верига и да закупят пълна гама от разнообразни стоки за домове, офиси, предприятия и прочие. Предложените артикули са хиляди а интереса от страна на професионалните клиенти наистина голям.

Защо да изберете МЕТРО България „Кеш & Кери” е въпрос, който не стои на дневен ред. Достатъчно е да знаете, че търговската верига е богата на всякакви продукти касаещи вашия бизнес като по-голямата част от тях може да видите като изтеглите предоставения каталог на Метро.

В исторически аспект днес представената верига магазини предлагаща стоки на едро и дребно се слави с това, че предоставя качествени и маркови продукти на приемливи цени. В родните филиали на веригата може да откриете уникални стоки с впечатляващи намаления, които ще подействат добре на бизнеса ви.

Какво може да купите от Метро?

Закупете стоки на едро и се възползвайте от преференциалните цени на популярната верига магазини. На ваше разположение са предоставени продукти за дома, градината и офиса, които ще докоснат вашите клиенти. Изтеглете безплатен каталог на Метро.

Това бе кратката версия на иначе дългата и интересна история на верига магазини Метро. Сигурни сме, че ще останете доволни от предложенията на станалия еталон в последно време магазин и поради това ви приканваме да го използвате за вашите цели.

Едно мнение по „История на магазини Метро Кеш & Кери

  1. Здравейте!
    Днес останах много разочарована от магазина в моят град Хасково.Получихме съобщение по телефона за промоциите и решихме да посетим магазина ви за да си напазаруваме, но се оказа , че такива промоционални стоки няма защото магазинът бил малък.Питам се защо го има магазин „Метро“ в Хасково като ще трябва да ходя винаги до другите градове? Купихме си бира“Каменица“ кенчета арт.3800052340119, на които пише 5+1подарък, а си платихме за 6, къде е подаръкът или разчитате клиентите ви да не обръщат внимание на фактурите.
    Надявам се ,това което пишете “ да отскочим до най-близкия магазин“ да стане реалност и за нашия град, защото магазин има, но стоките ги няма и се налага да отскачаме до Ст.Загора или Пловдив.
    Приятен ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *