Манифест на модерната жена

Обичам да се излежавам, да заспивам и да се събуждам на луксозно спално бельо. Разбира се и други приятни неща обичам там да правя... Обещавам, че никога няма да ми скучно!

Обичам да нося бельо, което е комфортно, красиво и не дразни меката ми кожа – бельо, с което мога да завладея всяко мъжко сърце. Обещавам никога да не кажа, че това бельо е толкова специално, че не е за всеки ден – аз заслужавам да нося прекрасно бельо всеки ден.

Манифест на модерната жена

Обичам да не чакам с покупката на страхотното потниче или блузка докато стана "този размер", а да действам веднага. Обещавам да обичам краката си, дупето си, гърдите си – изобщо цялото си тяло такова каквото е в момента, макар че често ще ме чуеш да се оплаквам от него.

Обичам с голямо внимание да се отнасям към педикюра, маникюра и прическата си, а и в салона е толкова забавно... Обещавам да споделям с козметичката си колко "лоша" бях снощи.

Обичам кожата ми да е гладка, овлажнена и напълно обезкосмена. Обещавам никога да не се разделя с това чувство и да продължа да се наслаждавам на мекотата и красотата на кожата си.

Обичам сутрешния душ набързо в душ кабина и вечерната вана. Обещавам да продължавам да релаксирам наслаждавайки им се и да се зареждам с позитивизъм.

Обичам да пътувам по екзотични места и да се забавлявам. Обещавам винаги да имам време за неочаквано пътешествие и празен куфар който да чака да го напълня.

Обичам СПА процедурите и българските СПА комплекси. Обещавам винаги да продължавам да им се наслаждавам с приятелки.

Обичам да вземам заплата и наистина много работя. Обещавам да продължавам да предпочитам кафе с приятелки отколкото чай в офиса.

Обичам да получавам подаръци. Обещавам да се зарадвам на всеки подарък, дори и на този който не ми харесва.

Обичам да шофирам с колата си по пустите нощни улици. Обещавам да не сменям сама гуми.

Обичам да посрещам всеки ден с усмивка. Обещавам тази усмивка да е на лицето ми цял ден.

Обичам помощ от приятелки. Обещавам да се зарадвам на всяко допълнение към манифеста!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *