Операция по почистване „Чисто тяло“

Абе не разбирам, защо трябва да се провеждат различни видове операции, като - чисти ръце, чисти крака и т.н., защо не се проведе направо операция чисто тяло. Ми да, защо да си мием краката или ръцете, като може да вземем та да се изкъпем цялото тяло. Все пак се получава така, че ако са ти мръсни ръцете и ги измиеш, тогава краката и останалите части на тялото си остават мръсни.

Типично за България, парчетосваме нещата, сакън да не свършим цялата работа наведнъж. Колко изгодно е това за всички, главно политици, които не им харесва идеята да се мият цялостно. Тази година ръцете, другата краката, другата някоя друга част от тялото и то така, ето дошъл края на мандата и преминават в ръководство в сянка.

Супер, отговорността отива по дяволите и вече не им пука. Изобщо ми се струва, че трябва да се повиши основно хигиената, но не на парче, а като цяло. И то скоро. Лошото е, че те нямат интерес от пълна хигиена, а само от частична. Кой би могъл да промени това? На този етап хич не виждам такъв месия, колкото и да сочат г-н Борисов точно за такъв.

Той отпада. Тогава кой? Май, за който и да говорим трябва да се мисли в посока казан с вода, голям колкото поне Черно море, иначе водата ще се замърси само от един единствен политик, или имащ нужда от почистване и няма да може да се изкъпе друг. Така че е хубаво тия неща да се предвиждат овреме.

В последните месеци, много отговорни хора се надпреварват да иницират операции относно чистотата. Супер интересен момент е, че точно най-върлите инициатори имат нужда не от почистване, а направо от сваляне на два ката кожа. Проблемът е, че паметта на хората е прекалено слаба. Те и на това разчитат, на тази красива функция на човешкия мозък да забравя…

Не може до вчера да си бил в затвора за изнасилване и вече днес да пропагандираш спазването на закона и да участваш дейно в организации, пледиращи спазването му. Да, ама може. До вчера си крал като изоглавен, а днес викаш като ненормален, дръжте крадеца. Дежа-ву.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *