4 неща, ако ще пиеш в градски условия

Има четири неща, които са абсолютно задължителни след и по време на злоупотреби с пиенето:

1. Секундно лепило - мдааа, ако не ви се е отлепяла платформата на обувката от залитане и не ви се е налагало да се прибирате по чорапогащник, няма как да го разберете. На мен обаче ми се е случвало. Клех "тъпите обувни фабрики... хлъц", не-взимащите-на-малко-разстояние-таксита, идиотията през ноември да сложа 20 дена чорапи. Нъц. Виж, секундно лепило сигурно би ме спасило тогава...

2. Хартиено пликче - ох, една мацка милата се прибирала една нощ, но в таксито адски и призляло. И понеже е културна, отворила си чантата и изсипала там близо половин шише водка. Драмата после беше голяма. Остави мазалото с предметите вътре, но любимата чанта отиде директно на боклука. Затова носете си хартиен плик (но задължително хартиен, борим се срещу найлоновите торбички все пак!)

3. "Мента, глог и валериан" - знаете лафа за "Крокодил! И говори!" Неприятно, но факт. След петото питие, човек се превръща в маса любвеобилност. В такива моменти Природата много помага. Валерианче я на чайче, я на хапче и си казваш "Карай да върви". А "Алказалцерът" е просто З-А-Д-Ъ-Л-Ж-И-Т-Е-Л-Е-Н!

4. Skype, Facebook, ICQ - и без това в града населението поголовно виси забито в нета през половината си време. Ако главата ти е толкова изпразнена от съдържание, а трябва да си в офиса, поне можеш да си початиш с някой приятел и да му помрънкаш. Също така, качвайки снимките от последната фиеста, даваш възможност на дружките, пръснати по цял свят, да ти се посмеят от сърце. Човещинка все пак.

Така, че пазете се като пиете в града, мили хора, и все пак...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *