Вече ще мисля позитивно

Открих една техника, която да ми помогне да виждам нещата от позитивната страна и обещавам вече ще я прилагам в живота си. Ще се опитам да ви я опиша в няколко реда.

Например, да речем, че искате да си купите нов жълт спортен автомобил. Изведнъж виждате жълти спортни автомобили навсякъде където сте. Миналата седмица мозъка ви е филтрират тази информация, защото тя не е била от значение за вас.

Сега, когато това е уместно мозъка ви ще доведе тази информация до вашето съзнание. Ако сте склонни да виждате, най-вече лошите новини и неща около вас, може би трябва да промените филтъра си, така че мозъка ви да приема повече положителни неща на вашето внимание.

Променете намерението си и промяна на вашите мисли ще дойде сама. Задайте си намерение за щастие, позитивни дни и скоро мозъка ви ще доведе щастлива и позитивна информация до вашето съзнание.

Ще бъдете приятно изненадани от това как можете да промените живота си чрез промяна на вида информация, която е важна за вас. Фокусирайте се главно върху нещата, които искате в живота си и ще помогнете на мозъка да ви помогне!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *