Прави го вкусно – мъжът

Мъжът взима решения в кризисни ситуации, буди възхищение и тропа по масата дори в най-абстрактния смисъл на думата. Той пали огън, сече дърва и умее да изработва и ремонтира неща. (Не е въпросът дали го прави у вас в блока, ами че го може). През зимата носи бял вълнен пуловер. Не ходи по гъза ти. Не иска ти да ходиш по неговия.

Знае, че е нормално да имаш непрестанен прилив на емоции, да ревеш понякога за щяло и нещяло и понякога и да се държиш неадекватно. Изобщо, той знае повече неща от теб. Колкото повече знаеш ти, толкова по-голяма е вероятността този "той" да знае повече от теб. Защото ти така искаш. Защото, който знае нещо, винаги иска да научи повече. Обратното би било равно на изнасилване.

Той не се сърди като бебе. Нито вика. Понякога просто повишава тон или отива в другата стая. Той може да казва: "заповядай, моля, благодаря, извинявай, няма нищо." Може да разбира, че греши и ако намери за необходимо - да го признава. Може да говори за нещата. Разбира се, доколкото един мъж може да говори за тези неща.

Той ходи на работа, пие бира и не пуши повече от теб. Или ако ти пушиш малко или изобщо, той не пуши прекалено мнооооого. Смее се високо и дружелюбно. Противоречи ти, когато не е съгласен и не го прави, когато е съгласен с теб.

Не му представлява проблем да те премести от точка А до точка Б с ръце. Или поне може да те повдигне. Освен с теб, може да направи същото и с някои по-малки мебели, а за големите - гардероб, креват, хладилник (значи и уреди) вика съседа, защото, когато съседът го вика да местят, той винаги се отзовава.

Не виси пред компютъра прекалено дълго време, докато те няма и изобщо не го прави, докато сте заедно (говорим за извънработно време). Обича животните и спортува нещо в някакво количество под някаква форма. Обича да гледате филми заедно и да... готви. Било то и само скара. Пържолки, т'ва-онова...

И така...
А... И кафето... Прави го вкусно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *