Шоколад Lindt с 99% какао

Днес ме почерпиха с шоколад Lindt, но не какъв да е, а с 99 процента какао. Не е като другите шоколади и много ми хареса вкусът нито горчив, нито сладък. Естествено опитахме го с кафе. Уникално преживяване!

Хората, знаейки добре за тази изненада, са написали следното на опаковката:

Важно: Съвет за тестване на вкуса

Excellence 99% е уникален шоколад, който разкрива цялата сила и богатство на какаовите зърна. За да разберете изцяло вкуса му, ние ви препоръчваме постепенно да настройвате небцето си чрез разнообразието от нашите шоколади, започвайки ог Excellence 70%, после 85% и накрая 99%.

Най-добрият начин да почувствате Excellence 99% е да отчупите малко парченце и да го оставите да се стопи бавно в устата ви.

За да изпитате целия букет от аромати в какаото, опитайте да придружите какаото с малко кафе.

На мен тази "инструкция" много ми хареса, та даже ме разсмя, когато я прочетох. Естествено, след като бях опитала едно парченце вече. Защото ми прозвуча като откъс от "Шогун" - аналогия с чайната церемония. Всяко едно действие е описано подробно и става ясно, че вкусът е не само в какаото, а в церемонията по опитването му.

Мисля, че ще му стана фен, въпреки че в повечето магазини рядко се намира. И определено ще зарадвам любимите си хора с подарък Lidt Excellence 99% за Коледа.

4 мнения по „Шоколад Lindt с 99% какао

  1. Шоколада е чудесен .Хапвала съм си го не веднъж.С удоволствие черпя,хахха и знам ,че ще си остане за мен,защото почти никой не го харесва …..

  2. Събирам опаковки Lindt от 1997-ма. Опитвал съм всичко внасяно в България и това, което съм намирал по света. Преди години ми изпратиха истинско писмо като за лоялен клиент. Марката е символ на професионализъм и изтънченост. Браво за поста!

  3. този шоколад е по – зле и от лайно не купувйтеееееееее

  4. До последния коментар- изобщо не разбираш!!
    Това е превъзходен шоколад!!!! Да не говорим колко МНОГО е полезен – Шоколад Lindt с 99% какао.
    Всичко е въпрос на възпитаване на вкус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *