Acer пуска за теглене безплатен диджей софтуер

След старта на най-новата си рекламна кампания с участието на световно известната суперзвезда Тиесто и неговия личен асистент Вернон, Acer обяви фантастична възможност за клиентите на сензорни устройства с Windows 8: безплатно издание на диджей софтуера Virtual DJ Acer, достъпно за сваляне при купуване и регистриране на един отговарящ на условията продукт на компанията.

Virtual DJ

Изданието Virtual DJ Acer е многофункционален диджей софтуер за миксиране и възпроизвеждане на цифрови аудио- и видеозаписи. Потребителският интерфейс прилича на класическо диджей устройство за миксиране и два диска и е лесен за използване от всеки музикален фанатик.

С ритъм ефекти, албум с ремиксове, график с възможност за редактиране, онлайн търсене на библиотеки, както и стотици други нововъведения, софтуерът Virtual DJ ще позволи на клиентите да изследват отвъд границите и да разкрият непознатата страна на личността си.

Всички потребители, които са купили един продукт на Acer със сензорен екран след 1-ви май 2013 г, могат да започнат своето пътуване към превръщането им в диджей суперзвезди с безплатния потребителски софтуер Virtual DJ, адаптиран за тъчскрийн.

Като регистрира своят нов продукт на Acer със сензорен екран – или чрез формата в устройството, или на сайта acer.com – потребителят може да изтегли безплатно копие на изданието Virtual DJ Acer.

Безплатният софтуер е достъпен за потребителски устройства със сензорен екран на Acer, купени и регистрирани от 1 май 2013 г до 1 май 2014 г, с инсталирана операционна система Windows 8.

Източник: Virtual DJ Acer Edition available for download

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *