Заместител на кафето

От известно време започнах да приготвям кафето на френската преса: Първо - става бързо, Второ - става много бързо, Трето - има за всички. И ако питате мен така кафето е много по-ароматно, но не е толкова силно.

Хубаво де - пих една нощ, пих втора нощ, и така няколко нощи поред, но последните 2 вечери, въпреки че пия кафе след вечеря, стомаха ми започва да ме боли ужасно много. Това си е доста учудващо, защото съм човека с най-здрав стомах на света. Споменавала ли съм, че не знам какво е чувството да имаш киселини?

Та сега ми идва малко изненадващо - чудя се с какво да заменя кафето - миналата година с Милена се бяхме надули като балони от енергийните напитки и колата. Кажи-речи остават два варианта - черен чай до напикаване и конфети, като не ми се иска да прибягвам до втория вариант...

За съжаление, обаче всичкия черен чай, който имам е на филтър, а истинския наистина силен черен чай е насипен. Още утре ще си закупя кутийка английски чай, за нощните маратони.

Иначе вече е официално - нощният сън за мен стана лукс. При това - голям лукс. Ще трябва да чертая на ръка, мама му стара. А не обичам да псувам, по принцип, и не уважавам жените, които го правят (иначе съм ок с псуващите таксиметрови шофьори).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *