Какво се носи тази зима?

Модата през този сезон е изключително гъвкава и вълнуваща. За разлика от предишни години сега изискванията са значително по-софт и поради тази причина ние дамите нямаме повод за притеснение. Основната идея е да ни е топло и удобно, тъй като зимата вещае много сняг и студ.

Зимно палто

Носете меки и комфортни зимни палта със свежа разцветка и два реда копчета. Категорично се забраняват палта стигащи до земята. Черното винаги е актуално така, че можете да го използвате като цвят.

Пуловерите пък трябва да изглеждат така сякаш са домашно оплетени. На пазара има много атрактивни предложения, от които да избирате. Може да носите пуловери на голо или с риза, чиято якичка да покажете. Това е стилът, който се налага към днешна дата.

Почти същите неща както при палтата важат и за дамски зимни якета. По-светлите цветове са чудесен избор за якето ви, този сезон. Вие може да разгледате някои от предложенията за палта Alexandra в онлайн магазина на фирмата, където в момента тече зимна разпродажба с 50% на намаление.

Аз никога не робувам на скъпите и шикозни дрехи, така че ще си взема нещо практично, топло и най-важното удобно. Не случайно по-горе ви предлагам италианската мода на достъпна цена най-малкото заради факта, че сайта на Alexandra Italy е един от първите, който излезе с новата си зимна колекция.

Там освен зимни палта и якета ще откриете още съобразени с модните изисквания чанти големи и пъстри със съответните метални отблясъци, които са модерни до ден днешен. Благодарение на намаленията може да си направите отличен коледен подарък. Вижте и промоцията на Alexandra Italy, за да изберете най-модерните и удобни дрехи за вас.

Днес, вие може да заложите на пъстроцветен гардероб с поне няколко вида пуловери, якета и палта, чрез които ще сте актуална до края на сезона. Желая ви много подаръци, красиви дрехи и най-вече весели празници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *