Как видях магазини Карфур?

Не преди дълго мой приятел от квартал Лозенец в София ми предложи да посетя хипермаркет Карфур България и да напазарувам качествени продукти на промоция. Тъй или иначе имах свободно време и реших да разгледам новия и толкова нашумял в последно време магазин.

Скочих в колата и паркирах на големия паркинг в непосредствена близост до централния вход. Още с влизането си усетих обстановката, която определено предразполагаше клиентите. Добре подредени щандове, любезен персонал и разнообразие от стоки са първите три неща, които констатирах.

След кратка обиколка забелязах етикетите с надпис промоция. Имаше страхотни неща на половин цена и мигом започнах да пълня количката. Помислих си ”Благодаря ти, Васко” по адрес на приятеля, който ми посочи магазина. Видях как останалите клиенти бяха снабдени с каталог Карфур и знаеха къде какво да купуват. Все още бях нова и нямах актуалната брошура.

Закупих някои неща за моя автомобил, италианско червено вино, малко колбаси и млечни продукти. Всичко излезе много евтино и ми останаха пари да заведа М. на кино. Пиша, всичко това защото смятам, че посещението на Carrefour ще се отрази добре на финансовото ви състояние.

Предлагам ви също да разгледате промоциите в онлайн безплатен каталог на Карфур за набележите необходимите за вас и вашето семейство стоки с впечатляващи намаления. В брошурата има снимки на продуктите, цени и описание на съдържанието. Това е още един добър начин да се подготвите за излизането ви на пазар, а не както бе при първото ми посещение в хипермаркета.

Почти няма седмица, в която да не пазарувам от Карфур и ви уверявам, че там вие ще намерите всичко, което ви трябва и то на много по-ниска цена от другите магазини. Персоналът е услужлив и винаги готов да се притече на помощ. Препоръчвам магазина, защото си заслужава, уверете се сами като посетите някой от филиалите му в София, Пловдив, Варна, Бургас или Русе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *