Подаръци за Свети Валентин – денят на влюбените

Мислите си, че има време до 14 февруари? Всъщност не е толкова много и затова започвайте с подготовката, ако ще празувате денят на влюбените тази година.

свети валентин подаръци

За да зарадвате гаджето за Св. Валентин подарете нестандартен подарък. Какво ще кажете за ръкавица за двама, която ще държи гаджето ви до вас във всеки един момент.

А и няма нищо по-романтично да вървите в нощта на Св. Валентин хванати за ръка и казвайки си "Обичам те". Благодарение на ръкавицата за влюбени едновременно ще ви е топло, а и ще чувствате кожата на вашата половинка.

Продължавам със списъка с необичайни подаръци за Свети Валентин.

По това време на годината сърцата са на всякъде - мечета гушкат сърца, кутиите за бонбони са във формата на сърца. Но за да сте наистина оригинални купете на вашата любима джакузи в сърцевидна форма. За мъже с по-скромни възможности има и резервен вариант - мивка за кухнята също във формата на сърце. Така отново ще се плацикате във вода, докато миете заедно чиниите.

Нещо подобно като ръкавицата е тениската за двама или бельото за двама... Тук освен разчупено мислене ви трябва да сте и малко извратени.

Но върхът на извращението е... тоалетна за двама. Двама влюбени, които живеят заедно, хранят се заедно и се държат за ръка, докато заедно с... Охххх... Не издържам повече.

Аз ще празнувам Трифон Зарезан. Това е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *