За тези, които са сами на празника на влюбените

Съвети за това как да отпразнувате 14 февруари, дори ако сте сами.

Празник на влюбените

1. Празнувайте със себе си. Направете списък на всички уникални и прекрасни качества, които притежавате. Напишете всички неща, които харесвате в себе си и създайте картичка за "Св. Валентин", която ще си самоподарите.

2. Купете си подарък. Ако дълго време сте отлагали купуването на CD, DVD или компютърна игра, сега е моментът да го направите и да дадете подаръка на някой, който наистина го заслужава – Вие.

3. Заведете себе си на среща. Отидете на кино, в търговския център или просто се поглезете със специална вечеря. Покажете колко много се цените.

4. Направете парти. Приятелите са един от най-големите дарове на живота. Покажете им, че ги оценявате. Поканете всички и им кажете да донесат любимата си храна, за да я споделят с групата.

5. Идете в местната болница, старчески дом или прют за животни като доброволец и внесете радост в живота на някого.

6. Вижте вътрешната си красота. Отидете в местната библиотека или книжарница и прочетет няколко добри книги, които да "захранят" душата ви. Ние сме свикнали да се тревожим за външността си, когато всъщност истинската красота се излъчва отвътре.

7. "Поставете" усмивка на лицето си и се смейте. Ако се чувствате тъжни или стресирани, просто се усмихнете. Последните изследвания показват, че смехът в продължение на 10 минути може да доведе до намаляване на теглото, стреса и укрепване на здравето. Смехът е един от най-ефективните начини за намаляване на стреса.

8. Погрижи се за сърцето си. Все пак това е празникът на влюбените и сърцата. Идете на фитнес или просто потичайте сред природата. Все пак не прекалявайте – ще си навредите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *