Фън шуй преди Коледа

Сега преди Коледа, е прекрасно време да се обърнете към фън шуй. А и аз да го подновя. Добрата енергия е особено важна за празниците. Вълшебството на празниците и енергията на фън шуй са прекрасна основа и за следващата година.

Преди Коледа

Затова реших да пиша за него и в блога си и се надявам да бъде полезен.

Независимо какво знаете за фън шуй, следвайки някои прости неща, можете да се възползвате от всички негови прекрасни последствия. Особено сега преди Коледа, когато “гнездото’ на всеки трябва да е удобно и благоприятно.

Опитайте се да изчистите ненужните неща, прозорците и огледалата. Все още е топло от време на време. Можете и все още да изперете и изсушите сравнително лесно на въздух, нещо, което отдавна отлагате – тежка завеса, покривка и т.н.

Разгледайте дома си, стаите, гардеробите, рафтчетата. Набележете излишните неща, повредените неща, нещата които се нуждаят от някаква поддръжка. После намерете най-добрия начин да се погрижите за тях – подарявайте, изхвърляйте, сменяйте употребата.

Ударена чиния сложете под саксия, а не на масата примерно. И така се опитайте всички набелязани нещица да получат грижа в следващата седмица.

Остават по-малко от 5 дни до Коледа.

Опитайте се в тях да поберете грижата за дома, свързана с отърваването от всичко ненужно, повредено или разпиляно. Не е много време, но все ще имате напредък дори и набелязаните неща да са повечко.

Следващата седмица нещата ще са по-приятни от хвърляне! А сега и аз отивам да довършвам вчерашното чистене!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *