Syntrax – Nectar Sweets

Уникален протеинов шейк без никакви мазнини и въглехидрати!

Въведение

Nectar Sweets от Syntrax

Nectar™ Sweets са прахчета с уникален вкус притежаващи суроватъчен протеин изолат съдържание на 0 въглехидрати и 0 мазнини. Разтварят се лесно и се усвояват перфектно от организма. За секунди пред вас имате една впечатляваща протеинова напитка, която ще задоволи дори най-претенциозните вкусови качества на потребителите.

В продукта е включен и суроватъчен протеин изолат Promina, който допълнително обогатява вкуса на Nectar Sweets излъчен от SYNTRAX и представен на всички активно трениращи и търсещи една доказано ефективна и по-важното вкусна добавка. Уверете се във всичко това като поръчате от вълшебните прахчета още днес.

Настояваме да отбележим, че Syntrax Nectar Sweets е напълно натурален протеин без захар макар завладяващия вкус, който притежава. За да получите този уникален вкус за използвани два нехраителни подсилватела и по този начин се избягва често неприятния остатъчен протеинов вкус, с който много от потребителите не могат да свикнат.

Как да използваме Nectar™ Sweets?

Направете Nectar Sweets по ваш вкус и усетете чудесното му въздействие и аромат на изтънчен сладкиш от най-добрите сладкарници. Една доза може да разтворите в от двеста до петстотин милилитра вода. Ако вкусът ви се стори силен тогава може да го разредите с още вода.

Не забравяйте, че може да разтворите Nectar Sweets и в мляко като тогава ще получите още по-страхотен вкус точно наподобяващ протеинов шейк както сме написали и в заглавието на продукта.

Какво да очакваме от Nectar Sweets ?

Може да бъдете сигурни, че тези вкусни прахчета със суроватъчен протеин са едно подходящо решение за вас, което не бива да подминавате с лека ръка. Почувствайте се върховно благодарение на перфектната формула и се наслаждавайте на живота.

Надяваме се, че ще харесате продукта на SYNTRAX и ще го използвате по предназначение. Пожелаваме ви красиво телосложение и много успехи в спорта. На добър час!

Едно мнение по „Syntrax – Nectar Sweets

  1. Нещо толкова сладко, а без мазнини? Май си заслужава да бъде включено в тренировъчната програма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *