Google – извор на мъдрост

Ужас. Явно има твърде много загубени души, за които Google е извор на всемирна мъдрост, обаче претендентите за жълтата фланелка днес са:

Позитивно мислене

"готин секс с каки" – Нямам опит, да ти кажа, и въпреки някои определено стряскащи намеци в младостта ми, не рекох да се възползвам от ситуацията, щото съм традиционалист, а и кофти работа, все пак, нали, сексът между приятели винаги скапва приятелството, та заради това тъй и не добих този тъй ценен, предполагам, опит. Мога да те светна на готин секс с батковци, но да ти кажа, братле, ако си тръгнал да дириш из нета нещо, което да ти дигне либидото, едва ли си попаднал на правилното място. От друга страна, разбирам те – надуваемите кукли са си направо плашещи, да ти кажа, тъй че, успех.

"отговори при интервю за работа" – Идея си нямам какво точно очакваш да намериш, но имай предвид, че в България работодателите искат да си млад, с висока квалификация и голям трудов стаж, без ангажименти към деца и семейство и такива за в бъдеще, да работиш много и качествено, да получаваш малко и да си доволен и удовлетворен, а и да офертираш доста добри орални сексуални услуги. Тъй формулирана, тази прекрасна мисъл, за съжаление, не е моя, с изключение на последната ѝ част, но, сори, аз съм голям простак на моменти, но в твърде честите случаи така стоят нещата. Добър де-е-е-е-е-н :)

"силата на положителното мислене" – Си е чиста загуба на енергия, ако не се стегнеш в кръста, и вместо да мислиш твърде много, не си плюеш на ръчичките. За каквото ще да става въпрос. Резултатът ще си дойде, гаранция.

"списък с неща, които трябва да направя преди да навърша 18" – ми след като питаш, да взема да ти кажа: да пропиеш и пропушиш, да се откажеш, да почнеш отново, да се дефлорираш, задължително, щото тоз акт неминуемо ти гарантира мигновеното придобиване на ужасно на ужасно много "опит" и ще станеш най-яката пушилка евър, а момчетата да спрат да се пипат, че ще им пораснат косми по ръцете, освен това, задължително е фейса ти да събере поне 2000 харесвания, след което да изпаднеш в депресия. Неща като да учиш и инвестираш в себе си отрано с изучаване на езици, спорт и извън училищни социални дейности няма да ти ги споменавам, щото май са rift in the lute.

"как да мисля положително" – Батенце, честно, не знам как, защото и аз самата не съм овладяла това ъбилити, вместо него предпочитам чисто практичното стягане в кръста. Разбира се, съществуват и други начини да си върнеш личния еквилибриум, но обикновено са скъпи, редки, с крайно временен ефект и ти ебават мамата на черния дроб и реподуктивното здраве. Минимум.

Въобще, наречи ме наивна, ако искаш - И най-вероятно съм точно такава, след като такива драми ме тресат, обаче докъде, по дяволите, трябва да сме стигнали, че да търсим листи на моралните си ценности в Гугъл? Тъпо ли е да си мисля, че не е нужно да търсиш списъци на неща, които се осъзнават с чисто човешката проба грешка? Какво ви става, бе, хора? Можете ли да мислите сами или без лаптопа си сте като инвалиди?! Колко трябва да си сдухан, за да се надъхваш от Гуглето да мислиш положително?! Леле, тоя свят не отива на добре, честно.

Моите двама мъже спят, а аз и Джо Сатриани имаме среща, в компанията на един прекрасен сет пастели и скицник с недовършен етюд. Лек ден, амигос!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *